štvrtok 24. mája 2012

Posledné zvonenie


Milý obyvatelia Špačiniec. Dovoľujeme si vás upozorniť, že sa blíži koniec mája - teda posledná možnosť poslať poďakovanie, vyjadrenie úcty tej, ktorú si vážite, ktorú máte veľmi radi a ktorej vďačíte  za veľa. Svojej mamičke.  K milým slovám lásky nezabudnite pripojiť aj recept, ktorý si vy spájate s jej osobou. Recept jedla, ktoré nikto na svete neuvarí tak dobre ako vaša mamička.
Mnohí si teraz poviete, veď sme sa poďakovali, dali sme kyticu kvetov, bonboniéru, darček,... atď. Samozrejme, že tieto pozornosti potešia a splnia účel. Ale  sú to veci  materiálne. Veci, ktoré časom pominú. Kvety zvädnú, bonboniéra sa zje, textil sa obnosí, vec sa používaním pokazí,......
Ale poďakovanie spolu s receptom bude zachované v knihe a tá sa môže dediť z generácie na generáciu. Mamička môže do knihy hocikedy nahliadnuť a potešiť sa z milých slov vyznania. Do knihy môžete vlepiť fotografiu, ktorá odhalí autora (či autorov) poďakovania, môžu sa do nej vložiť, vpísať nové recepty (v knihe bude na ne vytvorený priestor).
Nechce sa mi veriť, že mladšia  a  mladá generácie žijúca v Špačinciach je nevšímavá a že si oznam o akcií "Recept mojej mamičky"  na webovej stránke obce neprečítala. A preto verím, že využijete poslednú šancu a poďakovanie plné úcty a lásky spolu s najlepším receptom svojej maminy pošlú aj stredoškoláci, vysokoškoláci ale už aj pracujúce "deti". Jednoducho všetci, ktorí ľúbia svoje mamičky a ktorí majú prístup k počítačom pripojenými na internet. Svoj poďakovanie môžete aj napísať a vhodiť do schránky, ktorá je umiestnená na Poštovej ulici, na vynovenom starom obecnom úrade.
Pevne veríme, že využijete túto poslednú možnosť v hojnom počte a svoje poďakovanie pošlete do konca mája 2012.
Budeme sa veľmi snažiť, aby sme zrealizovali náš plán a vydali knihu tak, aby ste ju na budúci rok mohli svojim najmilším mamám podarovať. Ale bez vašich vyznaní a receptov to nejde.

                      V mene ZO JDS v Špačinciach  ďakujem za príspevky  (Kš)
                                                                                                                                     

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára